Učlanite se i postanite vidljivi!

NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

21112.jpg
21112.jpg
21111.jpg
21110.jpg
21108.jpg
21107.jpg
21106.jpg
21105.jpg
21104.jpg
21103.jpg
21102.jpg
21101.jpg
21109.jpg
Poduzeće
Jp storitve, organizacija dogodkov in svetovanje d.o.o.
Adresa
Celovška cesta 130, Ljubljana, 1000
OIB
57894728
Mobitel
+386 (0)51 604 395
Zastupnik
Sandi Fon
E-mail
Web stranica
Država
Slovenia
Govorimo
Slovenian English Deutsch Hrvatski Bosnian Srpski
Najam jedrilice - najam motornih plovila - najam katamarana

Temeljem 20-godišnjeg iskustva s područja nautike, nudimo vam najkvalitetniji servis za najam jedrilice, najam motornog plovila ili jahte, u skladu s vašim željama i potrebama.

Odgovarajući najam jedrilice ili motornog plovila možete odabrati u našoj bazi od preko 3.000 plovila, a odabir možete povjeriti i nama.

Sve što trebate znati:

 - najam jedrilice ili najam motornog plovila?
 - termin najma plovila, kada i gdje?
 - kakvo plovilo bi iznajmili i koliko će vas biti?
 - na koliko vremena bi iznajmili jedrilicu ili motorno plovilo?

Za sve ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Najam jedrilice, najam plovila, bez posade (bareboat charter):

U slučaju da želite iznajmiti jedrilicu ili motorno plovilo bez posade, barem jedan član posade mora imati važeću međunarodnu dozvolu za upravljanje plovilom odnosno obavljen ispit za upravljanje radijskom stanicom VHF DMSS. Ukoliko imate dovoljno znanja i iskustva možete vaš odmor preživjeti s vašom porodicom ili prijateljima i tako sami odlučujete o svojoj ruti i doživljajima. Najam jedrilice ubrajamo u najpopularnije načine proživljavanja ljetnog odmora na moru. Najam plovila, najčešće baš najam jedrilice, vam omogućava doživljaj jedrenja , što posebice ovisi o vašem znanju i iskustvu. Just Perfect Yacht Charter vam nudi široki izbor najma plovila do 60 stopa,  koje je moguće iznajmiti bez posade. Plovila iz naše ponude su kompletno opremljena sa sigurnosnom i navigacijskom opremom, što će vam olakšati upravljanje istima.

Najam jedrilice sa skiperom, najam plovila sa skiperom  (crewed charter):

Ako želite najam jedrilice ili drugog broda, odnosno želite jedriti pod vodstvom iskusnog skipera / kormilara, koji će biti kao zapovjednik plovila odgovoran za plovidbu i za sigurnost plovila, onda je to pravi odabir! Skiper će vam dati korisne upute i savjete, o specifičnosti života na plovilu, vozit će vas na lokacije koje se isplati pogledati. Skiper će biti vaš osobni vodič na vašem putovanju, koji će brinuti za odličnu tradicionalnu gastronomiju i za zabavu, ako ćete istu poželjeti. Ukoliko sumnjate u vaše jedriličarsko znanje i vještine, onda vam savjetujemo da se odlučite za najam jedrilice ili najam plovila sa skiperom. I kada ste sposobni upravljati s drugim plovilom, prisutnost iskusnog skipera je garancija za bezbrižan odmor. Potrebno je samo iznajmiti plovilo koje najbolje odgovara vama, a skiper će pobrinuti za vašu sigurnost i manevriranje s plovilom, a na vama će biti da u potpunosti uživate u vašem zasluženom odmoru.  Moći ćete se osloniti na njegovo poznavanje lokalnih znamenitosti, restorana, ribarskih konoba i ljepota skrivenih sidrišta. Putem skipera možete nadgraditi vaše jedriličarske vještine koje su vam možda nedostajale za samostalnu plovidbu. Najam jedrilice je u nekim slučajevima moguć samo sa skiperom ili s kompletnom posadom. Pogledajte našu ponudu za najam plovila i odaberite plovilo koje vam se najviše sviđa, a nakon toga se prepustite skiperu da pobrine za sve ostalo oko plovila!

NOVA PODUZEĆA

 • BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Poduzeće: BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Adresa: Ulica slobode 20, 52221

 • PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Poduzeće: PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Adresa: Drenikova ulica 28

  Telefon: +386 (0)1 4790470

 • NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Poduzeće: NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Adresa: Celovška cesta 130

NASUMIČNA PODUZEĆA

Poslovna suradnja

DALJE

poslovna suradnja

Info-hrvatska.info stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Info-hrvatska.info stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje.

Slažeš se:

Idi na informacije o EU Direktive Cookie.