Učlanite se i postanite vidljivi!

EKO KUĆA HORVAT, DONJA STUBICA, ZAGORJE

17289.jpg
17289.jpg
17291.jpg
17286.jpg
17278.jpg
17292.jpg
17287.jpg
17284.jpg
17288.jpg
17282.jpg
17285.jpg
17283.jpg
17277.jpg
17281.jpg
17290.jpg
17279.jpg
17280.jpg
Poduzeće
Eko kuća Horvat, Donja Stubica, Zagorje
Adresa
Stubički kamenjak 35a, Donja Stubica, 49240
Telefon
+385(0)95 9026757
Telefon
+385(0)92 1837434
E-mail
Država
Croatia
Video
Govorimo
English Hrvatski

Eko kuća Horvat u Donjoj Stubici je drvena kuća idealna za odmor, smještena točno iznad Termi Jezerčica, a udaljena svega pola sata vožnje od Zagreba. Namijenjena prvenstveno za relaksaciju i uživanje u prirodi, nudi idealan odmor za dušu i tijelo.

Udobna i topla kuća prepuna je pomno odabranih detalja u mirnom okruženju s pogledom na Park prirode Medvednica. Čisti i svježi zrak te poviješću bogato Hrvatsko Zagorje jamče odmor koji nećete zaboraviti. Ako želite pobjeći od gradske vreve i užurbane svakodnevice, Eko kuća Horvat je ono što tražite!            

Kuća i vrt su višestruko nagrađivani (Nagrada Krapinsko zagorske županije “Eko kuća 2007. godine, nagrada za Zagorski obiteljski i tradicijski vrt 2007. i 2011. godine).

Nudimo smještaj za maksimalno šest osoba u tri sobe. Uz dnevni boravak, kupaonicu i potpuno opremljenu kuhinju, na terasi imate mogućnost korištenja roštilja, peke, kotlovine i paprikaša. U kući se nalaze telefon, TV, radio (cd, mp3, usb), internet/WiFi i kompjuter. Ispod kuće je garaža za automobil. Također, za naše goste osigurali smo popuste na korištenje bazena i sauna u Termama Jezerčica.


REZERVACIJE


1 dan – 450 kuna (60 eura)
1 tjedan – 2900 kuna (385 eura)
2 tjedna – 5250 kuna (700 eura)

* check in – do 14 h
* check out – do 11 h

* minimalni najam kuće su dva dana!


Za božićne i novogodišnje blagdane: 1 dan – 900 kuna/120 eura (minimalni najam kuće su tri dana)                                                                  


U cijenu je uključeno:

• korištenje cijele kuće zajedno s okućnicom i garažom
• troškovi: struja, voda, drva, telefon, TV i internet/WiFi
• boravišna pristojba

Gost je obavezan nadoknaditi eventualnu štetu nastalu u kući tijekom boravka.


ZAGORJE


Teško je odabrati godišnje doba u kojem najviše dolazi do izražaja ljepota i šarm Hrvatskog Zagorja. Ovaj brežuljkasti kraj protkan rječicama i potocima pružiti će Vam toliko željeni mir i odmor u bilo koje doba godine.

Ako volite istraživati i upoznavati tajne starih dvoraca i ljetnikovaca koje su plemići nastojali urediti po svojoj mjeri kako bi upravo u miru i ljepoti Zagorja uživali svoj život, došli ste na pravo mjesto www.trakoscan.hr. Naime, Hrvatsko Zagorje se može pohvaliti sa pedesetak dvoraca na svom nevelikom prostoru, što velikim dijelom duguje i ljepoti pejzaža zbog kojeg je nekadašnja aristokracija hrlila ovamo. Posebno su atraktivni dvorci iz razdoblja baroka, prenamijenjeni iz ratne, obrambene svrhe u prostore za razonodu i dokolicu svojstvenu tadašnjem plemstvu.

Zagorski bregi obiluju zasađenim vinogradima u kojem su neizostavne kleti u kojima se čuvaju bačve za vino, a služe i za odmor i okrijepu nakon rada u vinogradu. Klet je, rekli bi Zagorci, institucija svakog zagorskog muža. Imate li sreće i čujete li glasnu glazbu kako dopire s takvog mjesta, ne bojte se pristupiti lokalnoj zabavi. Svakom pravom Zagorcu čast je ugostiti zalutalog putnika u svojoj kleti, dobro ga nahraniti i okrijepiti. No, oprezno sa ponuđenom graševinom, treba se i spustiti s brijega!

Naša najgušće naseljena regija može se pohvaliti i najstarijim stanovnicima koji su još prije 125 tisuća godina živjeli na Hušnjakovu brdu u današnjem središtu Zagorja, gradu Krapini. Zbog svjetskog značaja ovog nalazišta i suvremeno uređenog Muzeja evolucije www.mkn.mhz.hr, Krapina je postala nezaobilazna postaja mnogim europskim putnicima i znatiželjnicima.

Osim bogate povijesti, Hrvatsko Zagorje ponosi se termama i kupeljima čiju su ljekovitu vodu prvi otkrili Rimljani. U našoj neposrednoj blizini nalaze se Stubičke toplice čije je kupališne objekte dao izgraditi zagrebački nadbiskup Vrhovac početkom 19. stoljeća. Bilo je to prvo uređeno termalno kupalište u sjevernoj Hrvatskoj, a odlikuje se različitim stilovima gradnje  (barok, neogotika, klasicizam) koje je primjenjivao Vrhovčev graditelj Vesterburg. Uz Stubičke, tu su još Krapinske i Tuheljske Toplice, jedne od najpopularnijih hrvatskih lječilišta i kupališta.  

Posjetite li nas u veljači nemojte se iznenaditi ako vas presretne do zuba naoružana seljačka vojska predvođena Matijom Gupcem. Naime, svake godine održava se spektakularna rekonstrukcija završne bitke seljaka kmetova  protiv vojske feudalaca koja se odvila davne 1573. godine.

Tijekom cijele godine možete posjetiti obližnji Muzej seljačke bune koji će vam, osim objašnjenja zašto je naš Matija Gubec naoružao i odveo seljake u rat, približiti 16. stoljeće i način života srednjovjekovnih Zagoraca.

NOVA PODUZEĆA

 • BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Poduzeće: BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Adresa: Ulica slobode 20, 52221

 • PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Poduzeće: PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Adresa: Drenikova ulica 28

  Telefon: +386 (0)1 4790470

 • NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Poduzeće: NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Adresa: Celovška cesta 130

NASUMIČNA PODUZEĆA

Poslovna suradnja

DALJE

poslovna suradnja

Info-hrvatska.info stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Info-hrvatska.info stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje.

Slažeš se:

Idi na informacije o EU Direktive Cookie.