Učlanite se i postanite vidljivi!

BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

21193.jpg
21193.jpg
21194.jpg
21195.jpg
21196.jpg
Poduzeće
Biorezonanca Meri Munih d.o.o.
Adresa
Ulica slobode 20, 52221, Rabac, 52221
Regija
OIB
35412160
Država
Croatia
Govorimo
Slovenian English Hrvatski
Ambulanta za biorezonanciju otvorila je svoja vrata za pacijente 2004. godine. U našem radu ostvarujemo viziju jedne od najuspješnijih ambulanta u liječenju pacijenata prema metodama koje na optimalan način vraćaju i čuvaju zdravlje širokom krugu ljudi doma i u inozemstvu. Naš je glavni moto da postanemo institucija koja dugoročno jamči optimalne usluge u području prirodne medicine i u kojoj prevladava iskreni ljudski odnos koji pacijenta usmjerava u harmoniju s okolinom.

Zato je naš glavni cilj i svrha djelovanja ZDRAVI ČOVJEK. Na putu do tog cilja neprestano se trudimo osposobljavati i educirati terapeute za poboljšanje kvalitete usluga i zadovoljstvo naših pacijenata, za poštovanje moralno-etičkih načela, za neprestano uklanjanje uzroka obolijevanja i odgovarajuću komunikacijsku razinu s metodama službene medicine.


BIOREZONANCIJA - Kako funkcionira?

Osnove biorezonancijske terapije temelje se na novim spoznajama iz biofizike odnosno kvantne mehanike. Poznato je da svaka tvar i svaka stanica u tijelu, virusi, bakterije, peludi, dakle sve oko nas zrači energijom koja ima točno određenu valnu duljinu ili, kako to još nazivamo, svoj frekvencijski uzorak. Normalni se procesi u organizmu odvijaju pomoću komunikacije među stanicama, što se odvija brzinom svjetlosti, a stanice izmjenjuju informacije preko točno određenih frekvencija. U zdravom tijelu informacija među stanicama teče neometano, ako pak na tijelo djeluju štetne tvari, njihovi opterećujući frekvencijski uzorci blokiraju staničnu komunikaciju što se isprva pokazuje u kroničnom umoru, a kasnije i u organskim promjenama.

Biorezonancijska terapija cjelovit je biološki postupak koji se odlično pokazuje kod brojnih pacijenata. To je bezbolna vrsta liječenja koja ne uzrokuje nuspojave i uspješno otkriva skrivene uzroke procesa bolesti.

Provedba dijagnostike i terapije na aparaturi Bicom 2000 omogućuju da frekvencijski uzorak iz oboljelog organa pomoću modulacijskih folija transformiramo u magnetskofrekvencijski uzorak i natrag dovedemo u pacijenta. Na taj način kod bolesnika relativno brzo utvrđujemo uzrok i lokaciju patogenih fluktuacija koje eliminiramo uvođenjem impulzivnih paketa liječenja. Uz pomoć posebnih električnih provodnih elektroda takoreći prikupljamo kretanja patoloških oscilacija u pacijentu, usmjeravamo ih u aparat, a elektromagnetski sustav pak odabire trenutno potrebne oscilacije i filtrira te tako promijenjene informacije dovodi preko modulacijske elektrode natrag u pacijenta. Terapijom se započinje proces regulacije koji može trajati čak danima i tjednima. Terapijski se učinak tako odvija u samom tijelu redukcijom patoloških i jačanjem fizioloških oscilacija. Dakle, rezonancija nastaje ako stanica primi točno onakvu elektromagnetsku oscilaciju koju treba.

Korištenje tog iznimno učinkovitog terapeutskog pristupa iznenađujuće poboljšava zdravstveno stanje pacijenta i u slučajevima kada druge metode i lijekovi nisu dali pozitivne rezultate.

To su uglavnom sljedeće indikacije:
 • Alergije svih vrsta (uključujući i kožne probleme-ekceme, neurodermitis, astmu, bronhitis, kroničnu groznicu, celijakiju, probavne smetnje ...)
 • bolovi u zglobovima i kralježnici
 • ginekološke bolesti, neplodnost, hormonski poremećaji
 • kardiovaskularne bolesti
 • opekline, frakture, ozljede
 • glavobolje (migrene)
 • bolesti probavnog i mokraćnog sustava
 • psihosomatski problemi (nervoza, depresija)
 • liječenje od ovisnosti (alkohol, droge, duhan)
 • akutna prehladna oboljenja - upale uha, zubobolje, kašalj, groznica, virusna gripa

OBRAZOVANJE


1. Radionice za radiesteziju

2. Radionice za homeopatiju

 a) Akutni tretman - prva pomoć (opekline, ozljede, prehlada, angina, gripa, uganuća, ubodi, morska bolest ...)
 b) Tretman kroničnih bolesnika

3. Individualna pomoć u vezi s biorezonancijskom metodom liječenja

NOVA PODUZEĆA

 • BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Poduzeće: BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Adresa: Ulica slobode 20, 52221

 • PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Poduzeće: PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Adresa: Drenikova ulica 28

  Telefon: +386 (0)1 4790470

 • NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Poduzeće: NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Adresa: Celovška cesta 130

NASUMIČNA PODUZEĆA

Poslovna suradnja

DALJE

poslovna suradnja

Info-hrvatska.info stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Info-hrvatska.info stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje.

Slažeš se:

Idi na informacije o EU Direktive Cookie.