Učlanite se i postanite vidljivi!

Članska iskaznica

Prijem u članstvo i izdavanje iskaznice

Članska iskaznica namijenjena je korisnicima, odnosno članovima online poslovnog informatora www.info-hrvatska.info. Članovi mogu koristiti popuste i pogodnosti usluga na portalu InfoHRVATSKA, u visini koju predstavljena poduzeća oglašavaju na svojoj prezentacijskoj stranici. Prilikom plaćanja ponuđačima, odnosno poduzećima, predočavate svoju člansku iskaznicu InfoHRVATSKA, a isti vam odobravaju popust.

Članak 1.
InfoHRVATSKA člansku iskaznicu (u daljnjem tekstu: iskaznica) može dobiti punoljetna osoba s prebivalištem u Hrvatski, na temelju popunjenog obrasca i plaćanja iskaznice.


Članak 2.
Izdavač i vlasnik iskaznice je SONOS GmbH, 10-oktoberßtrase 19, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Österreich (U daljnjem tekstu: Izdavač).


Članak 3.
Izdavač šalje iskaznicu na adresu nositelja. Iskaznica vrijedi tri godine od datuma primitka. Nositelju koji posluje sukladno općim uvjetima, a izdavatelju pismeno ne otkaže iskaznicu najmanje mjesec dana prije isteka valjanosti, isti iskaznicu automatski obnavlja za razdoblje od godinu dana.


Korištenje iskaznice

Članak 4.
Nositelj je dužan pažljivo čuvati iskaznicu. Iskaznica koja glasi na ime, nije prenosiva. Nositelj s iskaznicom može ostvarivati popuste na robu i usluge na svim prodajnim mjestima u inozemstvu, koji su označeni s naljepnicom InfoHRVATSKA, odnosno kod svih ponuđača na web portalu InfoHRVATSKA.


Gubitak, oštećenje i prestanak prava korištenja

Članak 5.
O gubitku ili krađi iskaznice mora nositelj odmah s pismenom izjavom obavijestiti izdavača na njegovu adresu. Svu materijalnu štetu koja nastane kao posljedica gubitka ili krađe iskaznice u razdoblju od isteka sljedećeg dana od primitka obavijesti, krije nositelj iskaznice. Za otkazivanje iskaznice izdavač naplaćuje troškove otkazivanja. Nakon otkazivanja nositelju se izdaje nova iskaznica, osim ako je pismenom izjavom neopozivo otkazuje. U slučaju gubitka ili krađe iskaznice koji se dogode više puta, izdavač može odbiti ponovno izdavanje iskaznice.


Članak 6.
Nositelj može sam pismeno otkazati korištenje iskaznice. U ovom slučaju mora podmiriti sve obveze i nastale troškove, prerezati iskaznicu i zajedno s izjavom o otkazivanju korištenja istu poslati na adresu izdavač.

Članak 7.
Izdavač pridržava pravo da nositelju koji na bilo koji način krši opće uvjete, bez pojašnjenja ukine daljnje korištenje iskaznice i istu proglasi nevažećom. Nositelj će na pismeni zahtjev izdavača odmah vratiti sve izdane iskaznice i podmiriti sve obveze i troškove koji su nastali prilikom korištenja iskaznice. Iskaznicu može, na zahtjev izdavača,nositelju oduzeti i ovlaštena osoba na prodajnom mjestu, odnosno druga ovlaštena osoba koju odredi izdavač, ako se iskaznica nalazi na popisu nevažećih iskaznica.

Opće odredbe

Članak 8.
Nositelj mora izdavaču u roku od 8 dana od dana promjene pismeno proslijediti sve promjene osobnih podataka. Nositelj je suglasan da izdavač sakupljene osobne podatke koristi isključivo za potrebe poslovanja s iskaznicom InfoHRVATSKA. Sakupljene podatke izdavač će koristiti i štititi u skladu s odredbama ZVOP-1 - Zakon o zaštiti osobnih podataka. Nositelj iskaznice InfoHRVATSKA može u bilo koje vrijeme pismeno opozvati pojedinu suglasnost, a time gubi prednosti koje proizlaze iz suglasnosti. Nositelj može pismeni opoziv pristanka poslati na sljedeću adresu: SONOS GmbH, 10-oktoberßtrase 19, 9020 Klagenfurt am Wörthersee, Österreich.

Članak 9.
Izdavač može promijeniti opće odredbe za izdavanje i korištenje iskaznice. O bitnim promjenama u poslovanju mora pismeno obavještavati nositelja. Ako nositelj i nakon primitka obavijesti o promjenama ili dopunama ovih odredbi u pismenom obliku, ne otkaže korištenje iskaznice i nastavi s njenom upotrebom, smatra se da je suglasan s istima. Cijena iskaznice InfoHRVATSKA za razdoblje od tri godine iznosi 12 €. Članska iskaznica može se neograničeno koristiti kod poduzeća koja nude popuste i pogodnosti za svoje usluge, sve do isteka valjanosti iskaznice.

Članak 10.
Neovlašteno i nezakonito korištenje iskaznice je kažnjivo. U slučaju spora između nositelja i izdavača nadležan je sud u Kranju.

ABECEDNI PREGLED PODUZEĆA

NOVA PODUZEĆA

 • BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Poduzeće: BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Adresa: Ulica slobode 20, 52221

 • PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Poduzeće: PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Adresa: Drenikova ulica 28

  Telefon: +386 (0)1 4790470

 • NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Poduzeće: NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Adresa: Celovška cesta 130

NASUMIČNA PODUZEĆA

 • APARTMANI KRASA RELAX, ŽMINJ

  Poduzeće: APARTMANI KRASA RELAX, ŽMINJ

  Adresa: Žminj

  Telefon: +385(0)959013482

 • KUĆA MAJA, KORČULA

  Poduzeće: KUĆA MAJA, KORČULA

 • SELAK APARTMANI, MAKARSKA

  Poduzeće: SELAK APARTMANI, MAKARSKA

  Adresa: Ulica M. Držića 1

Poslovna suradnja

DALJE

poslovna suradnja

Info-hrvatska.info stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Info-hrvatska.info stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje.

Slažeš se:

Idi na informacije o EU Direktive Cookie.