Učlanite se i postanite vidljivi!

Pravilnik o kolačićima

U ovom pravilniku izraz "kolačići" odnosi se na kolačiće i druge slične tehnologije koje su obuhvaćene Direktivom EU o privatnosti i elektroničkim komunikacijama.

Što je kolačić?

Kolačići su male datoteke s podacima koje Vaš pretraživač instalira na Vašem računalu, odnosno uređaju. Kolačići pomažu pretraživaču kod navigacije web stranice, a sami po sebi ne mogu prikupiti nikakve podatke pohranjene na Vašem računalu ili datotekama.

Kada server koristi pretraživač za čitanje kolačića, usluge web stranice zbog toga mogu postati bolje za korisnike. Zbog zaštite privatnosti, Vaš će pretraživač omogućiti web stranici pristup samo do onih kolačića koje Vam je web stranica već poslala.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo da bi saznali više o tome kako koristite naše sadržaje. To nam pomaže poboljšati iskustvo korisnika posjetitelja na našim web stranicama.
Kolačići zapamte koji tip pretraživača koristite i koji imate instaliran dodatni softver za pretraživanje. Osim toga, zapamtiti i Vaše prioritetne postavke, kao što su jezik i zemljopisno područje, koje će se prilikom ponovnog posjećivanja web stranice spremiti kao zadane postavke. Kolačići također omogućavaju i ocjenjivanje web stranice i ispunjavanje obrazaca za komentare.

Neki od kolačića koje koristimo sesijski su kolačići i traju dok ne zatvorite pretraživač, dok su drugi kolačići trajni i ostaju na računalu duže vremena. Za više informacija o različitim vrstama kolačića koje koristimo, kliknite ovdje.


Kako se koriste kolačići trećih osoba?

Ponuđači određenih funkcija na našim web stranicama su treće osobe, kao što su YouTube, na stranicama s ugrađenim video zapisima ili linkovima do video zapisa. Ovi video zapisi ili linkovI (isto vrijedi i za bilo koji drugi sadržaj koji nude treće osobe) mogu sadržavati kolačiće trećih osoba. Za informacije o tome kako treće osobe koriste kolačiće, provjerite pravilnike na njihovim web stranicama. Da biste saznali više o kolačićima trećih osoba koje koristimo, kliknite ovdje.

Kako možete odbiti i izbrisati kolačiće?

Kolačiće nećemo koristiti za prikupljanje Vaših osobnih podataka. Međutim, želite li odbiti ili blokirati kolačiće ponuđača web poslovanog informatora www.info-hrvatska.info ili web stranica bilo kojih trećoj osoba, promijenite postavke pretraživača. Za više informacija, posjetite funkciju Pomoć u Vašem pretraživaču. Imajte na umu da većina pretraživača automatski prihvaća kolačiće. To znači da ćete morati ručno izbrisati ili blokirati kolačiće u slučaju da ih ne želite koristiti.

Upute za brisanje ili odbijanje kolačića i dodatne informacije o kolačićima dostupne su i na web stranici www.allaboutcookies.org. Informacije o korištenju kolačića u pretraživačima mobilnih telefona, kao i upute o tome kako odbiti ili izbrisati iste kolačiće, možete naći u priručniku za korištenje Vašeg mobilnog uređaja.

Morate znati da ćete nakon odbijanja korištenja kolačića još uvijek moći posjetiti naše web stranice, međutim, neke funkcije možda neće ispravno raditi.

ABECEDNI PREGLED PODUZEĆA

NOVA PODUZEĆA

 • BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Poduzeće: BIOREZONANCA RABAC, ISTRA, MERI MUNIH

  Adresa: Ulica slobode 20, 52221

 • PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Poduzeće: PRODAJA ZDRAVE PREHRANE NAHRIN, LJUBLJANA

  Adresa: Drenikova ulica 28

  Telefon: +386 (0)1 4790470

 • NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Poduzeće: NAJAM PLOVILA, JUST PERFECT, LJUBLJANA

  Adresa: Celovška cesta 130

NASUMIČNA PODUZEĆA

Poslovna suradnja

DALJE

poslovna suradnja

Info-hrvatska.info stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Info-hrvatska.info stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje.

Slažeš se:

Idi na informacije o EU Direktive Cookie.